top of page
Remodelare corporala cu Onda Coolwaves

Slabire localizata

Slabirea localizata cu ONDA CoolWaves presupune micsorarea depozitelor de grasime localizate, intr-un mod controlat si uniform.

Pentru a obtine efectul dorit de slabire localizata, energia emisa de aparat strabate si ajunge in profunzime prin membrana celulelor grase subcutantate.

Depozitele de grasimea localizata pentru care se preteaza acest tratament reprezinta o acumulare excesiva de grasimi pe solduri, coapse, fese sau la nivelul genunchilor.

 

Acestea tind sa fie rezistente la eforturile de a fi reduse prin diete sau exercitii fizice. De regula, sunt necesare intre 4-5 sedinte de tratament.

Anticelulitic

Pentru a obtine efectul dorit de reducere a celulitei, energia emisa de aparat strabate si ajunge in profunzime prin membrana celulelor grase subcutantate.

Tratamentul ajuta la fermitatea pielii si tinteste foarte eficient tesutul conjunctiv dintre celulele adipoase în stadiile mai avansate ale celulitei, cu efecte clare in eliminarea acesteia.

De regula tratamentele anticelulitice cu Onda Coolwaves vizeaza celulita la nivelul soldurlori, coapselor, feselor sau la nivelul genunchilor si sunt necesare intre 4-5 sedinte de tratament.

Tehnologie

Atat in 2018 cat si in 2019, ONDA CoolWaves a primit trofeul Anti-Aging & Beauty la nivel international la Monte Carlo pentru cea mai buna tehnologie non-invaziva de remodelare corporala.

Aparatul emite microunde la o frecventa de 2.45 GHz, frecventa care este cel mai bine absorbita, pentru cele mai eficiente rezultate nechirurgicale. Acestea vizeaza selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grasime într-un mod sigur, eficient si non-invaziv.

Nici un alt sistem nechirurgical de aparatura remodelare corporala nu prezinta aceeasi distributie de energie emisa, care reuseste sa asigure eficienta, confortul si efectul de crestere a fermitatii pielii (prin stimularea neocolgenezei).

Confortul si integritatea pielii sunt garantate de Sistemull de Racire Integrat.

Datorita acestuia, dermul este racit, pentru a contrabalansa caldura emisa de microunde. Dermul este prezervat, astfel incat efectele secundare sau posibilele inflamatii sunt evitate, pentru un confort total al pacientului.

DSC_5052.jpg

Sistemul Onda funcioneaza dupa urmatoarele principii:

  1. Tinteste si distruge celulele de grasime - Microundele generate de sistemul DEKA Onda penetreaza celelulele de grasime pentru a distruge membranele pentru a permite grasimii din celula sa fie elimita de procesul metabolic. 

​  2. Tinteste si distruge tesuturile de legatura - Microundele generate de sistemul DEKA Onda tintesc testurile de legatura dintre lobulii adiposi, avand un efect vizibil pe celulita.

  3. Tinteste colagenul - Microundele generate targeteaza fibrele de colagen din stratul dermei cu scopul de a stimula generarea colagenului rezultand o piele ferma si reducand semnele imbratranirii pielii. 

Preturi remodelare corporala:1 sedinta
Valabile pentru toate tipurile de terapie cu Onda CoolWaves.

Zona mica Dimensiune zona: 1x(20 cm x 20 cm) Abdomen

350 RON

Zona medie Dimensiune zona: 2x(20cm x 20cm) Fesieri, Brate, Flancuri, Genunchi, Gambe, Subfesieri 

500 RON

Zona mare Dimensiune zona: 4x(20cmx20cm) Coapse anterior, Coapse posterior

850 RON

bottom of page