top of page

Epilare definitiva laser Alexandrite Motux AX

Epilarea definitiva cu laser Alexandrite Motux AX este o procedura de indepartare a parului nedorit de pe toate zonele corpului.  Procedura este nedureroasa, rapida si ofera rezultate de lunga durata.

dreamstime_xxl_74381855.jpg
dreamstime_xxl_9451622.jpg

Epilare definitiva laser

Pentru ca epilarea poate fi nedureroasa, rapida si de lunga durata.

Uita de metodele conventionale dureroase si ineficiente  de a scapa de parul nedorit. Laserul Alexandrite Motux AX este potrivit si pentru eliminarea parului nedorit la barbati.

Tehnologie

Laserul Alexandrite este un laser in stare solida ce foloseste ca amplicator chromium-doped crysoberyl (Cr:BeAl2O4, cristal alexandrite). Acest laser este acordabil in spectrul luminos intre 700 si 820 nm (in vecinatatea infrarosu), fiind cel mai des folosit cu lungimea de unda de 755 nm. Este considerat un laser cu lumina rosie. Poate fi operat in mod continuu (pana la 100W) sau in mod pulsat. Modul Q-Switched permite livrarea unui impuls cu o durata foarte scurta (doar cateva nanosecunde), cu o intensitate extrem de ridicata.
 

Cum functioneaza laserul Alexandrite?

Pentru ca lumina cu lungimea de unda a laserului Alexandrite este absorbita de melanina si nu de sange, acest laser poate fi folosit pentru a distruge controlat tesuturile cu un continut mare de melanina (foliculi pilosi, leziuni pigmentare). Lumina cu lungimea de unda emisa de laser este absorbita de cromofor si transformata in caldura. Astfel laserul Alexandrite actioneaza pe principiul fototermolizei selective: folosirea luminii (foto), transformata in caldura (termo) si folosita pentru a afecta zona tinta (liza). In felul acesta cu un laser Alexandrite putem distruge foarte precis un tesut tinta, fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

laser-hair-removal-system-synchro-replay
Preturi Epilare definitiva laser:1 sedinta

Consultatie de epilare este gratuita

Axile​

220 RON

Barbie​

110 RON

Bikini​

275 RON

Inghinal Integral Fesier + Interfesier

400 RON

Fese​

385 RON

Interfesier​

110 RON

Linie alba abdomen​

110 RON

Gambe/ Coapse​

500 RON

Picioare integral

825 RON

Umeri

220 RON

Spate Integral (+ umeri) Barbati​

660 RON

Abdomen

380 RON

Torace Anterior (Piept) Barbati

275 RON

Piept + Abdomen

600 RON

Perciuni

110 RON

Buza superioara

110 RON

Fata integral

275 RON

Antebrat

300 RON

Brate + Antebrat

500 RON

Pariareolar/ Perimamenolar

130 RON

Umeri 

220 RON

Gat

220 RON

Coborare linie barba

130 RON

bottom of page