Epilare definitiva laser Alexandrite Motux AX

Epilarea definitiva cu laser Alexandrite Motux AX este o procedura de indepartare a parului nedorit de pe toate zonele corpului.  Procedura este nedureroasa, rapida si ofera rezultate de lunga durata.

dreamstime_xxl_74381855.jpg
dreamstime_xxl_9451622.jpg

Epilare definitiva laser

Pentru ca epilarea poate fi nedureroasa, rapida si de lunga durata.

Uita de metodele conventionale dureroase si ineficiente  de a scapa de parul nedorit. Laserul Alexandrite Motux AX este potrivit si pentru eliminarea parului nedorit la barbati.

Tehnologie

Laserul Alexandrite este un laser in stare solida ce foloseste ca amplicator chromium-doped crysoberyl (Cr:BeAl2O4, cristal alexandrite). Acest laser este acordabil in spectrul luminos intre 700 si 820 nm (in vecinatatea infrarosu), fiind cel mai des folosit cu lungimea de unda de 755 nm. Este considerat un laser cu lumina rosie. Poate fi operat in mod continuu (pana la 100W) sau in mod pulsat. Modul Q-Switched permite livrarea unui impuls cu o durata foarte scurta (doar cateva nanosecunde), cu o intensitate extrem de ridicata.
 

Cum functioneaza laserul Alexandrite?

Pentru ca lumina cu lungimea de unda a laserului Alexandrite este absorbita de melanina si nu de sange, acest laser poate fi folosit pentru a distruge controlat tesuturile cu un continut mare de melanina (foliculi pilosi, leziuni pigmentare). Lumina cu lungimea de unda emisa de laser este absorbita de cromofor si transformata in caldura. Astfel laserul Alexandrite actioneaza pe principiul fototermolizei selective: folosirea luminii (foto), transformata in caldura (termo) si folosita pentru a afecta zona tinta (liza). In felul acesta cu un laser Alexandrite putem distruge foarte precis un tesut tinta, fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

laser-hair-removal-system-synchro-replay
Preturi Epilare definitiva laser:1 sedinta

Consultatie de epilare este gratuita

Axile​

200 RON

Barbie​

100 RON

Bikini​

150 RON

Inghinal Integral Fesier + Interfesier

360 RON

Fese​

350 RON

Interfesier​

450 RON

Linie alba abdomen​

100 RON

Gambe/ Coapse​

450 RON

Picioare integral

750 RON

Umeri

200 RON

Spate Integral (+ umeri) Barbati​

600 RON

Abdomen

350 RON

Torace Anterior (Piept) Barbati

350 RON

Piept + Abdomen

550 RON

Perciuni

100 RON

Buza superioara

100 RON

Fata integral

250 RON

Antebrat

280 RON

Brate + Antebrat

450 RON

Pariareolar/ Perimamenolar

120 RON

Umeri 

200 RON

Gat

200 RON

Coborare linie barba

120 RON